Politica de confidentialitate (GDPR)

Nota de informare privind protectia datelor personale

VESNA GC SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al www.bateriimoto.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site si ale celor care ne furnizeaza informatii prin intermediul siteului.
VESNA utilizeaza politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in conditiile legii.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, cat si a Regulamentului EU privind protectia datelor 679/2016, VESNA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
VESNA se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.bateriimoto.ro, prin completarea formularului de contact etc,.
In conformitate cu normele nationale si internationale in vigoare, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
– dreptul la informare
– dreptul de acces la date cu caracter personal
– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal
– dreptul de opozitie
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
– dreptul de a se adresa justitiei.
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de VESNA in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru completand formularul de contact www.bateriimoto.ro sau trimitand un email catre office@vesna.ro
Date personale si alte date
Conform Regulamentului UE 679/2016 ‘date cu caracter personal’ inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitații sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale; prelucrare inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul dvs, vor fi prelucrate in mod legal, legitim, echitabil si transparent, conform art.5 din Regulamentul general privind protectia datelor 679/2016. Colectarea datelor se va face in scopuri determinate, explicite si legitime si nu vor fi prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri. Datele cu caracter personal vor fi limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate si vor fi pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanei vizate, pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele.
Puteti consulta acest site www.bateriimoto.ro fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie in ceea ce va priveşte.
Date fara caracter personal
Informatiile fara caracter personal pe care ni le comunicati si care se refera la preferintele dumneavoastra sau interesele principale, ori referitoare la activitatea comerciala a societatii pe care o reprezentanti, pot fi utilizate pentru a crea si a va propune produse si servicii adaptate nevoilor dumneavoastra.
Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi in nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizati, la platforma computerului dumneavoastra, la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru si la cele mai vizualizate pagini sau produse de pe site-ul nostru. Informatiile mentionate anterior ne ajuta sa imbunatatim calitatea site-ului.
Scopul colectarii si prelucrarii datelor
Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal si ne dati consimtamantul pentru prelucrarea acestor date, VESNA le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
– pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
– pentru a va putea raspunde la solicitari;
– pentru a putea onora comenzile plasate (procesare, facturare, livrare produs/e comandate);
– pentru a evalua produsele si serviciile oferite.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.
VESNA nu dezvaluie datele cu caracter personal catre terti fara permisiunea dumneavoastra. Plasarea unei comenzi implica acordul dumneavoastra explicit ca datele personale sa fie impartasite cu terti (in cazul de fata compania de curierat rapid).
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
VESNA poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
– realizarii de rapoarte / analize;
– realizarii de informari in scopuri proprii;
– publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de www.bateriimoto.ro
VESNA isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.bateriimoto.ro, precum si Politica de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri privind aceste norme de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati!
Va multumim.
Echipa VESNA